2013. augusztus 17., szombat

HOTEL CARAMELL**** BÜKFÜRDŐ 1 Ft-ról NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hotel Caramell**** Bükfürdő
Miért éppen a Hotel Caramell****?
Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik.
Szállodánk az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, ahol több mint 60 hagyományos és újszerű szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. A szolgáltatások nagy része nem új, hanem elfelejtett, ősi dolgokat keltenek életre. Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: szállodánk ugyanis a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra. Ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az ideérkezőt.
Elsőként nálunk veheti igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokon túl, teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat.
Ismerje meg Ön is a Hotel Caramell**** különleges világát, és kerüljön harmóniába Önmagával és a külvilággal!
Az ajánlat tartalma
Időtartam: 3 nap / 2 éjszaka 2 fő részére
Elhelyezés: klimatizált szobában
Ellátás: bőséges büféreggeli, büfévacsora, és grátisz menüválasztásos wellness ebéd (nemzetközi és hazai ízek, látványkonyha ajánlat), délutáni sütemény
- wellness részleg (beltéri medence, élményfürdő, finn szauna, infraszauna, török gőzfürdő aromaterápiával, tepidárium színterápiával, sóbarlang)
- fitneszterem cardiogépekkel, és erőgéppel
- wellnessprogram: fitnesz- és keleti mozgásos gyakorlatok (szállodai animációs program keretében, heti 5 napon)
- fürdőköpeny, kamerával megfigyelt díjmentes parkoló, szobaszéf, transzfer a gyógyfürdő és a szálloda között, ingyenes internet a szálloda teljes területén
Külön fizetendő:
Az idegenforgalmi adót (18 év felett) a csomagár nem tartalmazza.
Térítés ellenében igénybevehető szolgáltatások:
hagyományos és távol keleti masszázsok, fürdők, pakolások, testkezelések
A környéken elérhető programajánlatok:
Kerékpár túrák
Bük és Bükfürdő között kerékpárút található, ami egészen az ország határig ki van építve. A kerékpárút végén, az Osztrák-Magyar határon határátkelő található, amin kerékpárral át lehet menni a pár 100 méterre található locsmándi (Lutzmannsburg) fürdőbe.
Kőszeg, középkori kisváros, NY-Dunántúl ékszerdoboza
Szebb kapuja aligha van az országnak, mint a határ mentén fekvő kicsinyke város, Kőszeg. A hajdan falakkal körülvett belváros főtere, a Jurisics tér évszázadokkal repít vissza minket az időben. Városnézés közben érdemes megpihenni a Szent Jakab-templom előtt, amely egy 13. századi templom helyén épült 1405 táján.
Sárvár
Sárvár, a nyugat-magyarországi régió dinamikusan fejlődő, tizenhatezer lakosú kisvárosa. Sokarcú és sokszínű, gazdag múlttal rendelkező város. Több mint ezer esztendős történelme során számos kézzelfogható és a kultúra által megőrzött értéket halmoztak fel itt.
 
Sopron és környéke
Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városa, 1975-ben megkapta az Európa-díjat, a műemlékvédelem nemzetközi elismerését. A város jelképe a Tűztorony, melynek alapjait a római korban rakták le. A 13. századi Kecske-templom országgyűlések és királykoronázások székhelye is volt történelmünk során. A középkori ózsinagóga ma múzeumnak ad otthont. Sopront pezsgő kulturális élete miatt is érdemes felkeresni, a kínálatból kiemelkedik a Soproni Ünnepi Játékok és a Tavaszi Napok eseménysorozata.
Fertő-Hanság Nemzeti Park, Eszterházy Kastély
Ha keleti irányban hagyjuk el Sopront, a Fertő-tó különleges vadvízországába csöppenünk. A tavat változatos táj veszi körül, és része a közel húszezer hektáros Fertő-Hanság Nemzeti Parknak. Esterházy Miklós herceg a 18. században barokk kastélyt  építtetett Fertődön, amely ma múzeumként működik.
Bozsok és a Sibrik-kastély
Az osztrák határ mentén fekvő Bozsok híres szépen renovált Sibrik-kastélyáról, mely egy természetvédelem alatt álló hatalmas parkban áll.
Cáki Pincesor
Érdemes ellátogatni Cákra, ahol a népi műemlék pincék megtekintése és egy kis borkóstolás után ugyancsak jólesik megpihentetni a szemet a védett szelídgesztenyésen. A velemi Szent Vid-hegyen álló középkori vár helyén épült templom megtekintésére is érdemes némi időt szánni.
 
Szombathely, Vas megye székhelye
Claudius császár Kr. e. 43-ban alapította birodalmának egyik legészakibb városát, Saváriát, a mai Szombathely elődjét. A város büszke közel két évezredes hagyományaira. Egyik legféltettebb kincse az Iseum, az egyiptomi Isis-kultusznak Pannónia területén feltárt legnagyobb szentélye.
 
Holfény Liget, az Alpokalja kalandparkja
Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban található a Holdfény Liget, az Alpokalja kalandparkja. A ligetben található Magyarország egyik legnagyobb drótkötélpályája, ahol 1-12 méter magasságban lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni.
 
Jáki templom
A község legkiemelkedőbb, Európa hírű műemléke az a gyönyörű román kori templom, amely a település központjában, egy fennsíkon áll. Az egykori bencés apátsági templomot Szent György lovag és vértanú tiszteletére szentelték fel a XIII. század közepén. A templomhoz monostor is tartozott.
Jeli arborétum
Az ország legnagyobb arborétuma. A Jeli Arborétumot 1922-ben kezdte kialakítani gróf Ambrózy-Migazzi István. A párás, szűrt napfényű környezet kialakításához több tucat fenyőfélét, tuját, tiszafát, babérmeggyet, buxusok, madárbirsek és borbolya félék tömegét ültette el. A sétautakat páfrányokkal, nárciszokkal, liliomokkal szegélyezte. A kialakult mikroklíma már alkalmas volt a rododendronok telepítésére.
 
Nagycenk és a Széchenyi Emlékmúzeum
Aki Nagycenkre látogat, a magyar történelembe látogat, aki a Széchenyi Kastélyban jár, reformkori históriánkban tesz időutazást, hisz itt szinte minden emléket a "legnagyobb magyar" gróf Széchenyi Istvánnak és családjának haladó szelleme hat át. Nagycenk egyedülálló múzeuma, Ybl Miklós által tervezett temploma, nosztalgia kisvasútja, híres hársfasora, a zarándokhelynek számító Széchenyi Mauzóleum, és elegáns méntelepe miatt ismert kirándulóhely.
Az üdülési kupon felhasználhatósága, érvényességi ideje:
Érvényes: 2013. 12. 20. (kivéve kiemelt ünnepek). A szálláshellyel történő előzetes időpont egyeztetést követően.
Szobák elfoglalása: érkezés napján 14. 00 órától
Szobák elhagyása: utazás napján 11. 00 óráig
Egyéb megjegyzések:
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Tétel száma: 3478


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-08-20 20:35
. HOTEL CARAMELL**** BÜKFÜRDŐ 1 Ft-ról NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése