2013. augusztus 29., csütörtök

Sony Xperia Z (fekete) - Jelenlegi ára: 109 990 Ft

Gyártó: Sony
Modell: Xperia Z C6603
Leírás:
Ismerje meg a Sony legjobb okostelefonját. Sony Xperia Z. Precízió, teljesítmény, HD minőség.
5-os 1080 x 1920p full HD Reality Display kijelző Mobile BRAVIA(R) Engine 2-vel
13 MegaPixeles Exmor RS mobil szenzorral felszerelt kamera, HDR video, a még élesebb képekért és videókért bármilyen körülmények között
Por- és vízálló (IP55 és IP57) készülékház, tartós edzett üveg kijelzővel
1. 5 GHz-es négymagos aszinkron működésű Snapdragon S4 processzor 2 GB RAM-mal
STAMINA üzemmód, mellyel akár 4-szer hosszabb üzemidő is elérhető
Strapabíró szupertelefon kiemelkedő formatervezéssel
Az Xperia Z megalkotásakor felhasználtunk minden olyan innovációt, amit az elmúlt fél évszázadban a TV, a képalkotás, a zene, a film és a játékok területén létrehoztunk, azért hogy egy igazán egyedülálló szupertelefont alkossunk - mondta Kuni Suzuki, a Sony Mobile Communications elnök-vezérigazgatója.
Kijelző
Az Xperia Z kijelzője valódi full HD élményt nyújt - a 1080p minőség hihetetlenül éles képeket eredményez. A BRAVIA televíziók fejlesztőmérnökeinek szakértelme jelenik meg ebben a mobil kijelzőben, annak érdekében, hogy Ön ugyanolyan élményben részesüljön, mint ami egy csúcsminőségű HD tévétől várható el. Az 5"-os full HD Reality Display kiemelkedő, 443 pixel/inch felbontással rendelkezik és kiemelkedő fényereje van.
Lenyűgöző felvételek bármilyen fényviszonyok mellett - a 13 NegaPixeles Exmor RS kamera
A 13 MegaPixeles kamera ugyanazokból a modulokból épül fel, mint a legjobb Sony kamerák.
A mobilra kifejlesztett Exmor RS a Sony kamera szenzor technológiájának evolúciója, ami az új-generációs BSI szenzort alkalmazza. A fénykezelési és zajcsökkentési technológiák együttes alkalmazásával még gyenge fényviszonyok mellett is részletes, alacsony zajszintű felvételek készíthetők. A mobil Exmor RS technológia támogatja a HDR videófelvételeket is, így akár ellenfényben is tiszta videók rögzíthetők.
Visszafogott, mégis megkülönböztető - OmniBalance design
A Sony Xperia Z mobiltelefonban mutatkozik be az új OmniBalance design, egy olyan stílus, ahol a szimmetria és az egyensúly minden irányban érvényesül. A készülék sarkai finoman lekerekítettek, fényes oldalait egy innovatív keret fogja össze.
A front és hátoldal egyaránt üvegből készült és tökéletes sima felületet nyújt. Az OmniBalance finom egyensúlyt tart a design és a technológia között, hogy Ön csak a tartalomra koncentrálhasson.
Víz-, és porállóság
A készüléket szigorú tesztelésnek vetettük alá és megbizonyosodtunk arról, hogy fél órával a vízbemerítés után is gond nélkül használható.
Ellenáll vízsugárnak is.
A magas, IP55 és IP57 minősítés garantálja, hogy esőben, uszodában is készíthetők vele felvételek, valamint ellenáll a mindennapos víz-, és por behatásoknak.
Egyérintéses csatlakozás a Sonytól
A tartalmak megosztása sosem volt egyszerűbb. Az NFC (near field communication) technológia segítségével egyetlen érintéssel lehet egyik eszközt a másikhoz csatlakoztatni. Nincsenek sem kábelek, sem bonyolult beállítások.
Négymagos processzor: villámgyors teljesítmény
A legfrissebb Sony szoftvereket a nagyteljesítményű Qualcomm(R) Snapdragon S4 Pro processzorral párosítottuk. A fejlett négymagos processzor maximális teljesítményt és sebességet nyújt takarékos energiafelhasználás mellett - az alkalmazások párhuzamos futtatása, szörfözés az interneten, filmek nézése stb. egyenletesen, villámgyorsan történik.
Jelentősen meghosszabított akkuteljesítmény a STAMINA módban
Az okostelefonok jelentős energiát használnak, még akkor is, ha nincsenek épp használatban, mert a megnyitott alkalmazások tovább futnak a háttérben. A STAMINA módban a kijelző kikapcsolt állapotba kerülésével a telefon leállítja az összes szükségtelen alkalmazást és funkciót, de a szükséges értesítéseket a felhasználó megkapja. A telefon ismételt használatakor minden újra működésbe lép.
KÉSZLETEN - GYÁRILAG FÜÖGGET - ÚJ KÉSZÜLÉK (bemutató darab)


Jelenlegi ára: 109 990 Ft

Az aukció vége: 2013-09-18 09:32
. Sony Xperia Z (fekete) - Jelenlegi ára: 109 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése