2013. augusztus 27., kedd

19-es velúrbőr félcipő,bakancs kisfiúnak 1ft? NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Ezen az aukciómon egy párszor használt, nagyon szép állapotú velúr 19-es méretű kisfiú bakancsra, félcipőre licitálhatsz. Nincs rajta kopás és nincs sehol sem elszakadva illetve elvásva.
Licitálás előtt érdeklődj, mert több helyen hirdetem fix áron.  Az 1 ft-os aukció nem az állapotát tükrözi, hanem én eladni szeretnék, mivel annyi felesleges (kinőtt, kihízott, stb)  ruhánk van, hogy megmozdulni sem lehet a lakásban. Ha bármi kérdésed lenne, szívesen válaszolok és mérek . Postázom is, pontos postaköltséget csomagolás és mérés után tudok mondani.
Kérem csak az licitáljon, aki komolyan is gondolja!! Az Ismerj meg oldalamon világosan feltüntettem, hogy 500 ft alatti vásárlás esetén nem postázok, csak személyes átvétel lehetséges, kérem ezt licitáláskor figyelembe venni!!!  
Nézz szét nálam, rengeteg márkás őszi gyerekruhát, kiscipőt, overallokat (kislánynak 0-6 hóig), kamaszfiú ruhákat, babaruhacsomagot, játékot, pelenkakukát töltök fel a héten, mindegyik első kézből, mosva, dohányfüst és állatszőrmentes lakásból származik.   



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-09-16 23:59
. 19-es velúrbőr félcipő,bakancs kisfiúnak 1ft? NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése