2013. augusztus 27., kedd

GF 600 (Glyco-Flex) zöld kagyló kivonat 300darabos - Jelenlegi ára: 12 300 Ft

Új-zélandi zöldajkú kagylókivonat (Perna canaliculus) az izületek rugalmasságának megőrzésére és az egészséges izületi nedv regenerációjának elősegítésére.
Kivételes táplálék-kiegészítő az izületi porcok és egyéb kötőszöveti elemek egészséges fejlődésének támogatására, valamint idő előtti elöregedésének megakadályozására.
- Különösen ajánlott a gyors fejlődésű és nagytestű fajták kölykeinek és felnőtt egyedinek.
- Alkotóelemei támogatják a gyulladáscsökkentő folyamatokat. Izületi betegségekben szenvedő kutyákban az izületek kenőanyagaként hat, csillapítja az izületi fájdalmat, javítja az izületek mozgásképességét és növeli azok mozgási tartományát.
- Kiegészítő kezelésként az izületi kötőszövetek és csontok műtét utáni regenerálásának támogatására.
A GF 600 tabletta tartalmazza a glükozaminoglikánok (GAG) minden fő típusát többek között a kondroitin-4 és kondroitin-6-szulfátokat. Gazdag összetett fehérjékben, polipeptidekben, természetes kelátkötésű ásványi anyagokban (kalcium, foszfor, magnézium, szilikon), hosszú szénláncú telítetlen zsírsavakban, enzimekben, vitaminokban és nukleinsavakban is. A hozzáadott sörélesztő szintén értékes ásványi anyagok (különösen króm), fehérjék, B-komplex vitaminok és biotin forrása. A benne levő lucernakivonat, a klorofil, erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyület.
A GF-600 tabletta kivételes táplálék-kiegészítő, mely segít megőrizni a kötőszöveti elemek köztük az ízületek, ízületi nedv, az inak, a szalagok és a porc egészséges állapotát.


Jelenlegi ára: 12 300 Ft

Az aukció vége: 2013-09-16 14:19
. GF 600 (Glyco-Flex) zöld kagyló kivonat 300darabos - Jelenlegi ára: 12 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése