2013. június 30., vasárnap

Elektromos fizikoterápiás készülék TENS Karácsony! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Ajándékozz egészséget Karácsonyra!
Utolsó darabok, ne maradj le!
2 csatornás (4 tappancsos) Elektromos fizikoterápiás készülék. (TENS)
A TENS készüléket elsősorban mozgásszervi megbetegedések kezelésére használják. Idegi eredetű fájdalmak kezelésére is kitűnően alkalmas, mint migrén vagy polyneuropathia, idegzsábák és övsömör utáni fájdalomcsillapítás. Vannak olyan belgyógyászati problémák, mint pl. az obstipatio (székrekedés), amire szintén előnyösen használható.
A legújabb technikán alapuló fizikoterápiás gyógymód. Alkalmas izom- és idegfájdalom csillapítására, mint például a lumbágó, köszvény, reuma, hát-, és váll fájdalmak, fejfájás, migrén, ízületi gyulladások, övsömör, arcidegzsába, ideggyulladások akut szakasza után, kisebb érszűkületek karbantartására, baleset vagy műtétek utáni fájdalmak csillapítására, felfekvések elkerülésére, agyvérzést követő izombénulásoknál az izomsorvadás megakadályozására stb.
Az akupunktúrás pontokra feltéve az elektródákat a belső szervekre tudunk hatást gyakorolni. Alkalmazható így az immunrendszerünk erősítésére, a vérnyomás szabályozására, allergiás és asztmatikus problémák javítására stb. 2db AAA méretű ceruza elemmel működik (tartozék). 4db cserélhető elektróda párnát, teljes körű angol nyelvű használati utasítást tartalmaz.


Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2013-07-19 08:18
. Elektromos fizikoterápiás készülék TENS Karácsony! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése