2013. május 29., szerda

42 es Szoknyás Kosztüm A legolcsóbb!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kedves Vásárló!
 
Áruba bocsátanám ezt a szép, hosszúujjú, nyitott körgaréllal, gombos állíthatóággal, szoknyás aljal rendelkező Méregzöld Kosztümöt ami 42-es méretű hölgyek számára ajánlott. XL - es hölgyekre is jó szerintem!  
A szoknya össze van varrva  a fölsejével és gumirozott megoldású, ami kényelmes viseletet biztosít. A szoknya hátul enyhén felvágott és a felső rész szépen nagyobb fodrokban záródik a szoknyára. Válltöméses.
A termékek nem szakadtak, sérültek, kopottak, gumirozásuk nem nyúlt! Én nem láttam rajtuk eltérőt, de előfordulhat! Alaposan át nézem a hirdetett termékeket! Amennyiben érdekli a termékem, nyugodtan vásároljon, licitáljon! Várom jelentkezését. Kérem, hogy ha megvásárolta 3 munkanapon belül jelenzze szánékát, hogy az üzletet komolyan gondolta.
A postázási érték Normál Standard postadijszabás szerint van beirva. Amennnyiben elkelt Önnél az árum, úgy csomagolva lemérem és értesitem a feladás várható összegéről. CSak Ajánlott küldeményt küldök!
 ÖRÜLÖK, hogy szántál hirdetésemnek időt! Köszönöm, hogy benéztél!    Legyen további szép napod, sikeres vásárlásod, eladásod!   
Ebby2


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-17 15:07
. 42 es Szoknyás Kosztüm A legolcsóbb!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése