2013. augusztus 16., péntek

SHIROI NEKO - MINUTE MIRTH póló SKULL WINGS - M - Jelenlegi ára: 4 450 Ft

Ez nem jön szembe veled az utcán!
Miért követnéd a divatot, ha diktálhatod is?
Légy az elsők között!!!
*** Mindig a legfrissebb modellek ***
 
Eredeti MINUTE MIRTH póló,
a SHIROI NEKO legújabb márkája,
MÉRET:  M
A SHIROI NEKO japánul fehér macskát jelent, ami a szerencse szimbóluma (a fekete macska ellentéte). A japán tervező egyedi, kézi technikával készülő póló egyre ismertebbé válnak a világban - Magyarországon azonban még mindig igazi ritkaságok. Most itt az alkalom, hogy szert tegyél egy olyan minőségi, designer pólóra, amely garantáltan nem jön veled szembe az utcán!
A SHIROI NEKO, MINUTE MIRTH pólók gazdagon díszítettek, gyakran arany és ezüst fóliával nyomottak, vagy kövekkel dekoráltak . A pólók vintage stílusúak, azaz a farmerekhez vagy az ismert amerikai divatpólókhoz hasonlóan erős mosással, koptatással alakul ki a végleges szín. Az anyagon lévő szakadások, lyukak nem hibák, hanem a design részei! A pólók termeszetesen nem használtak, mind vadonatújak - sőt, lehetőség szerint a legfrissebb modelleket kínálom.
MÉRETTÁBLÁZAT:
Mivel mosott pólókról van szó, ezért a méretek 1-3 centivel eltérhetnek a megadottól.
 
A pólót külföldről postázom egyenesen a vevő címére, a postázási idő átlagosan 7-15 nap. Minden póló elsőbbségi, ajánlott küldeményként érkezik.
Postaköltség: 550 Ft.
Ha más méretet és színt szeretnél kérdezz és ha van raktáron azonnal listázom!
***
FOTÓGARANCIA: Amit látsz - valóban azt veheted! A képeken látható darab a raktáromon van, nem rendelésre érkezik.  A fotó saját, a valódi terméket ábrázolja.
Utánvétes küldést nem vállalunk!   A méretekre kérlek figyeljetek, mert rossz méretek miatt nem cserélünk. ** Kapcsolatfelvétel: licit vége után emailben, a megadott mobilszámon csak sms-eket fogadunk. Ha gond van az emaillel, jelezz a Vatera rendszerén keresztül. ** Szállítás: Ajánlott levélben, prioritással. ** Csak komoly szándékkal licitálj! ** Visszajelzések: Minden problémát orvosolunk! Ha gond volna a szállítással, a csomaggal - ÍRJ EMAILT, mielőtt semleges, vagy negatív visszajelzést hagynál! **
 


Jelenlegi ára: 4 450 Ft

Az aukció vége: 2013-08-24 19:18
. SHIROI NEKO - MINUTE MIRTH póló SKULL WINGS - M - Jelenlegi ára: 4 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése