2013. augusztus 6., kedd

Monster High: Ghoulia Yelps robogója - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


A termék beszerzési ideje 1-2 nap.
Ghoulia Yelps, a zombik lánya robogón közelíti meg a Monster High sulit.
Rémesen gyorsan tud hajtani a kétkerekűvel, ami csontokkal és vérrel van dekorálva.
A készletben még egy üdítős pohár, hátizsák, sisak és szemüveg is található, a biztonságosabb közlekedés érdekében. Méret: 27 cm.
Ghoulia Yelps-A Zombie lánya 
Kor: 16 (szörny években) 
 
Stílus: A hegyes szemüvegem. Egyszerűen mindennel passzol.  
 
Fura hiba: Nem tudok működni egy megfelelő ütemterv nélkül és nem nagyon tudok igazodni az utolsó perc beli változtatásokhoz. Mivel zombi vagyok, azzal jár, hogy elég lassan tudok menni, nehezemre esik arc kifejezést változtatni és csak... zombi nyelven tudok beszélni.  
 
Kedvenc szín: Piros 
 
Kedvenc kaja: agy... csak viccelek. Valójából vonzódom a gyorsan elkészített market konyhához. (Fordítás: Szeretem a gyors kaja. ) 
 
Legidegesítőbb: Utolsó percbeli változtatások és azok a szörnyek akik nem tudnak zombiúl beszélni. Semmi nem annyira idegesítő, mint elkésni és magyarázkodni egy olyan szörnynek aki nem érti.  
 
Kedvenc elfoglaltság: Szeretek olvasni és tanulni. Könyvek mindig beleférnek a programomba.  
 
Legjobb barát: Cleo de Nile 
 
Kedvenc tantárgy: Sajnos, a kérdés pontossága megakadályoz abban, hogy feleljek. (Fordítás: Nem tudok csak egyet választani) 
 
Utált tantárgy: Azt hiszem minden tantárgyból lehet tanulni valamit. Még a dodge-ballból is.  
                                   
Állatka: Egy Sir Hoots A Lot nevű bagoly. Remek társaság, még akkor is ha visszautasítja, hogy az üzeneteim kézbesítse.
A Monster High egy újonnan megjelent rajzfilm és egyben őrület is. Az egész egy suliban játszódik, ahova a legendás szörnyek gyerekei járnak. Tanulás mellett természetesen megvannak a mindennapi problémáik is, mint a pasik, fényképezkedés vagy épp hogy hogyan sminkelj, ha nem látod a tükörképed. Főszereplők: Frankie Stein(Frankeistein lánya), Draculaura(Dracula gróf lánya), Clawdeen Wolf (A vérfarkas lánya), Cleo de Nile (a múmia lánya), Deuce Gorgon (Medusa fia), Lagoona Blue (a tengeri szörny lánya), Ghoulia Yelps (a zombik lánya), Operetta (az operaház fantomjának lánya), Abbey Boninable (a jeti lánya), Nefera de Nile(a múmia lánya, Cleo testvére), Holt Hyde (Mr. és Mrs. Hyde fia)és Spectra Vondergeist (a kísértetek lánya). Ismerd meg a világ leghíresebb szörnyszülöttei közé tartozó, hajmeresztően népszerű tiniket! Ők azok, akik felhagytak őseik kísértetjáró szokásaival, és inkább középiskolában okoznak riadalmat. Sajátos stílusuk és szenvedélyesen hű barátaik láttán te is hanyatt esel majd az ámulattól! Csatlakozz te is a sulihoz, ahová a legendás szörnyek tizenéves gyermekei járnak rémséges órákra, és a kalandoknak most te is részese lehetsz!
Postázásunk a termék vételárának beérkezésével azonos napon történik, a termék súlyának megfelelően a mindenkori postai díjszabás alapján.
Simán csak a vevő előzetes kérésére és felelősségére postázunk.
 
.



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2013-08-25 07:08
. Monster High: Ghoulia Yelps robogója - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése